Uutishuone

Tänne päivittyvät kaikki uusimmat tiedot ja tiedotteet yritystoimintaan liittyen, mm. tietoa tarjouksista, koulutuksista, työyhteisöstä, luennoista, teemailloista, tuotteista ja palveluista, aikatauluista, lomista sekä kaikesta muusta ajankohtaisesta. Stay tuned!

Tiimimme kasvaa!

Huhtikuu 19. 2021

Fysioterapeutti Taija Witick aloittaa tarjoamaan palveluitaan FysiCaressa! Ajanvaraus hänelle aukeaa 1.5! Voit lukea lisää hänen palvelutarjonnastaan tästä

Uusia palveluita!

Huhtikuu 13. 2021

FysiCaren palvelutarjontaan ovat uusina tulokkaina kasvojen liukuppaus ja fysioterapeuttinen jälkitarkastus! Näistä palveluista ja niiden sisällöistä voit lukea tarkemmin "palvelut" osiosta! Käyhän tutustumassa <3

FysiCaressa on nyt minishoppi!

Huhtikuu 5. 2021

FysiCaren vastaanotolta voi nyt ostaa myös itselle kotiin paljon kehuja saaneita ja ihanan tuoksuisua Saules Fabrikan vartaloöljyjä! Öljyt ovat luontaistuotteita ja sisältävät paljon ihoa kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia kuten kookosöljyä, manteliöljyä, kaakaovoita ja rypäleensiemenöljyä. Näiden kaveriksi tarjolla on myös liukukuppaussettejä, joissa on 2 kpl kasvoille tarkoitettuja kuppeja ja 2 kpl vartalollle tarkoitettuja kuppeja. Tervetuloa shoppailemaan!

Yinjooga jää palvelutarjonnasta tauolle

Huhtikuu 1. 2021

Vähäisen kysynnän vuoksi yinjooga jää ajanvarauksesta tauolle. Voit kuitenkin kysyä yksityistuntia 1-2 henkilölle tilaustuntina yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Kaikki välineet (blokit, bolsterit jne.) löytyvät tiloilta jo valmiina :)

Ice Cream tasting + hemmotteluilta siirtyy keväämmälle

Maaliskuu 5. 2021

Koronarajoituksia kunnioittaen Ice Cream -tasting ja hemmotteluilta siirtyy keväämmälle. Uudesta päivämäärästä ilmoitetaam FysiCaren somessa ja täällä uutiskanavalla, olkaahan kuulolla!