AJANKOHTAISET UUTISET

Tänne päivittyvät kaikki uusimmat tiedot ja tiedotteet yritystoimintaan liittyen, mm. tietoa tarjouksista, koulutuksista, työyhteisöstä, luennoista, teemailloista, tuotteista ja palveluista, aikatauluista, lomista sekä kaikesta muusta ajankohtaisesta. Stay tuned!

 

Vapaita aikoja 15.6.2020 alkaen!

19.5.2020

Nettiajanvaraus on nyt auki! Voit käydä varaamassa jo nyt aikoja etukäteen15.6.2020 maanantaista eteenpäin. Ota yhteyttä mikäli et löydä ajanvarauskalenterista itsellesi sopivaa aikaa niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva aika myös päivästä riippuen asetettujen ajanvarauskalenterin aikojen ulkopuolelta. Ihana päästä taas kunnolla töihin <3 Nähdään pian!

FysiCare ja korona?

19.5.2020

FysiCaressa paneudutaan näinä aikoina erityisen tarkasti tilojen hygieenisyyteen ja puhtauteen. Asiakkaita pyydetään ystävällisesti pesemään kädet aina ennen vastaanottotiloihin tulemista. Vessa löytyy samalta käytävältä. Ethän tule vastaanotolle sairaana (kuume, nuha). Allergiaoireet eivät haittaa, mutta jos joudut aivastelemaan paljon niin pidäthän kasvomaskia vastaanottokäynnin ajan, kiitos!

Tiloissa on tarjolla asiakkaille käsidesiä ja fysioterapeutti pitää kasvomaskia koko käynnin ajan. Näillä toimenpiteillä pyritään suojaaman niin työntekijän kuin asiakkaankin terveys ja hyvinvointi.

FysiCare uudistuu!

1.5.2020

FysiCaressa puhaltavat muutoksen tuulet. Muutoksia on tapahtunut valtavasti lähinnä digitaalisessa maailmassa, mutta kotoisat toimitilat ovat pysyneet enallaan. Nettisivut ovat uudistuneet ja tänne on ilmestynyt mm. verkkokauppa ja nettiajanvaraus. Koronan aikaan on jääty tulottomaksi mutta ei sentään toimeettomaksi :D

p. 040 744 5829

Valtakatu 4 A, 2. krs. 96100 Rovaniemi

©2020 FysiCare.