Usein kysytyt kysymykset

Maksutavat?

Maksutapoina käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä Jennin palveluihin ePassin, Eazybreakin ja Smartumin kortti- ja mobiilisovellusmaksut. Huomioithan, että em. etuuksien on sisällettävä hyvinvointi- tai hierontaosuus, jotta niillä voi maksaa hierontaa. Fysioterapiaa voi maksaa etuuksilla, jos sinulla on lääkärin lähete. Kultturi- ja liikuntaetuuksillä voi maksaa yksilöohjauksena yinjoogaa ja SPS (spiraalistabilaatio) -liiketerapiaohjausta. Jenni ohjaa yinjoogaa ja spiraalistabilaatiotunteja tilaustunteina, joten olethan yhteydessä, mikäli haluaisit kokeilla niitä <3 Otamme vastaan vain etuuksien mobiili- ja korttimaksuja, kiitos!

Aikojen peruutus tai siirtäminen?

Aikojen siirtäminen ja peruuttaminen on tapahduttava 24 h ennen varattua aikaa! Tätä myöhemmin peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta ja paikalle saapumatta jättämisestä yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta. Pyydetään ystävällisesti sitoutuneisuutta varattuihin aikoihin. Peruuttamaton aika on aina pois sekä yrittäjältä sekä mahdolliselta toiselta asiakkaalta, eikä kukaan korvaa yrittäjälle tätä menetettyä aikaa. Pyydetään ystävällisesti huomaavaisuutta ja ymmärtäväisyyttä yrittäjää ja kanssaihmisiä kohtaan! Ajan voit siirtää tai peruuttaa ottamalla yhteyttä (tekstiviestitse nopein vastaus) tai ajanvarausvahvistuksen kautta. Kiitos!

Koronatilanteen varotoimet?

Käytämme maskeja koko asiakaskäynnin ajan. Tiloilla on tarjolla myös asiakkaille kertakäyttömaskeja sekä käsien pesu- ja desinfiointimahdollisuus. Kiinnitämme erittäin tarkasti huomiota tilojen pintojen desinfiointiin eikä tiloilla ole kerallaan kuin 2 henkilöä (asiakas ja asiantuntija). Emme tule myöskään edes lieväoireisina töihin, joten ethän sinäkään tule vastaanotolle, mikäli sinulla tai perheessäsi on oireita. Olethan yhteydessä ajoissa ja matalalla kynnyksellä aikojen peruutuksen ja siirtämisen suhteen (24 h ennen sovittua aikaa)!

Parkkipaikka autolle?

FysiCarella ei ole pihapiirissä omaa parkkipaikkaa, mutta Angry Birds -puiston edessä sekä Kemijoki Oy:n edessä on 2 h parkkikiekollisia paikkoja runsaasti saatavilla. Valtakatu 4:n sisäpihalla Angry Birds -puiston puolella on 4 kpl Hyvähammas -nimellä parkkipaikkoja, joita voi kuitenkin vapaasti käyttää niiden ollessa vapaana. Lähdethän kuitenkin ajoissa liikenteeseen, mikäli saavut autolla paikalle, jos parkkipaikkaa joutuu hakemaan kauempaa. Kiitos!

Hoidot viikonloppuisin?

Hoitoja on varattavissa myös lauantaisin! Viikonloppuisin talon alaovet ovat lukossa. Ilmoitathan ammattilaiselle, jolle varasit ajan, kun olet alaovella, niin tulemme avaamaan oven :) 
Jenni p. 0407445829 / Taija p. 040 9631109

Hoidot kahdelle?

Haluaisitko hemmotteluhetken esim. kumppanisi tai kaverisi kanssa? Hoidot kahdelle yhtäaikaa onnistuvat (klassinen hieronta, kuumakivihieronta, aromahieronta). Laitathan sähköpostia tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin suunnitellaan teille mieluinen hemmottelukokonaisuus <3

Lahjakortit?

Kaikille palvelluille on saatavissa lahjakortteja! Lahjakortteja voit maksaa myös pian vanhentuvilla etuuksilla (smartum, epassi, eazybreak). Fyysisen lahjakortin voi käydä ostamassa sovittuna ajankohtana FysiCaren vastaanotolta tai voimme lähettää lahjakortin myös suoraan lahjakortin saajalle (postituslisä +5e). Pian tulossa myös sähköinen lahjakortti!

Mikä hierontavuosikortti?

Hierontavuosikorteissa ideana on tehdä kehon ja mielen huoltamisesta säännöllistä. Vuosikortti tulee myös edullisemmaksi kuin kertaostoksina tehdyt hieronnat kokonaisuudessaan. Vuosikortti sisältää 12 x valitsemasi hieronnan eli voit käydä huoltavassa hieronnassa kerran kuussa tai vaikka kerran viikossa. Sinä päätät! Voit käyttää myös etuuksia (epassi, smartum, eazybreak) maksutapana. Voit myös lahjoittaa ostamiasi hierontoja muille. Saat vuosikortin FysiCaren vastaanotolta. Mitä pidemmän hierontakerrat otat, sitä enemmän saat lisäetuna ilmaisia hoitoja (1-3 kpl). Ota yhteyttä, niin kerron lisää!