top of page
Äitiysfysioterapia.jpg

Raskaushieronnan peruskoulutus  5.-6.10.2024

Koulutus on tarkoitettu jatkokoulutukseksi valmistuneille koulutetuille hierojille sekä fysioterapeuteille, mutta myös alojen opiskelijat ovat tervetulleita koulutukseen. Valmistauduthan esittämään voimassa olevan opiskelijakorttisi opiskelijastatuksen varmistamiseksi.

Hinta:
400 e (sis. alv 24 %)
Opiskelijat 360 e (sis. alv 24 %)
Hintaan sisältyy opetus, kahvit/teet, diplomi ja kurssimateriaalit

Koulutuksen sisältö:

  • Raskauskolmannekset sekä niiden huomioiminen hieronnassa

  • Hormonitoiminta (fyysiset ja psyykkiset muutokset raskauden aikana)

  • Raskaushieronnan kontraindikaatiot

  • Raskausajan tyypillisimmät kipu- ja kireystilat ja niiden hoito hieronnan ja faskiakäsittelyn keinoin (turvotus, rannekanavan oireyhtymä, liitoskivut, iskiaskipu jne.)

  • turvalliset käsittelytavat- ja asennot

  • keskushermoston ja stressinhallinnan rooli raskauskomplikaatioissa ja niiden ennaltaehkäisyssä (mm. vagushermon toiminta ja stimulointi)

  • purenta ja lantionpohja

  • 60 min puolihieronnan ja 90 min kokovartalohieronnnan käytännön harjoittelu pareittain

  • Synnytystä stimuloiva ja käynnistävä hoito sekä luonnollinen kivunlievitys synnytyksessä (guasha, vagushermo ja akupisteet)

  • Extrana jos jää aikaa raskaus shiatsu (lyhyesti teoria, tekniikoita sekä äidin ja vauvan hyvinvointia edistäviä akupisteitä)

Aika ja paikka:
FysiCare, Valtakatu 4 A, 2. krs 96100 Rovaniemi
La 25.5.24 klo 10-17
Su 26.5.24 klo 9-16

Kouluttajana:
Jenni Niiranen/ erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, diplomi shiatsuterapeutti, yinjoogaohjaaja, FysiCaren perustaja

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
 info@fysicare.com


Kurssille mahtuu 8 opiskelijaa ja kurssi järjestetään vähintään 6:lle opiskelijalle. Mikäli vähimmäismäärä ei täyty tai koulutus peruutetaan järjestäjän toimesta, ehdotetaan toista koulutusajankohtaa. Ilmoittautuessasi hyväksyt alla luetellut peruutusehdot.

Peruutusehdot:
Sitovan ilmoittautumisen yhteydessä lähetetään koulutuksen varausmaksu (150e), joka hyvitetään koulutuksen loppusummasta. Loppusumma veloitetaan 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Varausmaksu käytetään koulutuksen järjestelykuluihin, joten sitä ei palauteta, mikäli estyt osallistumaan koulutukseen tai jos peruutat osallistumisesi.

Osallistuminen koulutukseen tulee peruuttaa viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua, jolloin koulutuksen loppusummaa ei veloiteta. Sairastumistapauksissa lääkärintodistusta vastaan loppusumma palautetaan ennen koulutuksen alkua tai koulutuspaikkasi siirretään seuraavaan ajankohtaan. Jos koulutuksen aloitettuasi joudut keskeyttämään koulutuksen, jo maksettuja koulutusmaksuja ei palauteta. Pidätetään oikeudet muutoksiin.

Koulutukset: About
bottom of page