top of page

Vagus Balancing -hoito

60 min / 68 e

Hoidon aikana palautetaan keskuhermosto kroonisesta stressistä rauhan, palautumisen ja rentoutumisen tilaan. Hoitometodeina ovat somaattiset harjoitteet, käsin tehtävä hieronta vagushermon kulkureitille, akupisteiden aktivointi käsin ja Pulsetto vagushermostimulaattorin käyttö. Hoito on kaikin puolin rentouttava ja tehokkaasti stressikäyriä laskeva!

Äitiys- ja raskausajan fysioterapia / lantionpohjan fysioterapia / TULES fysioterapia

45 min / 55 e

60 min / 68 e

90 min / 92 e

Äitiysfysioterapia on kohdennettua ja erikoistunutta fysioterapiaa raskaana oleville ja synnyttäneille naisille. Lantionpohjan fysioterapiassa kuntoutetan erilaisia lantionpohjan toimintahäiriöitä kuten virtsankarkailu, laskeumat, yhdyntäkivut jne. TULES fysioterapiassa kuntoutetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja kyten polven nivelrikko, alaselkäkipu jne.

Lantionpohjan hyvinvointia edistävä fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

45 min / 55 e

Käytännönläheisiä ja konkreettisia ohjeita juuri sinun tilanteeseen esim. ruokavalion. liikunnan, hengityksen ja asentojen suhteen, joilla edistetään lantionpohjan hyvinvointia ja ennaltaehkäistään toimintahäiriöitä. Käynnillä ei tutkita, vaan pääpaino on ohjauksessa ja neuvonnassa. Saat ohjeet myös kirjallisesti kotiin.

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus

90 min / 115 e

Tämän session jälkeen sinulla on hyvä kuva siitä, missä vaiheessa palautumisesi on menossa ja miten voit itse nopeuttaa sitä turvallisesti mm. liikunnan, manuaalisen käsittelyn ja ruokavalion keinoin! Hinta sisältää henkilökohtaisen emätinelektrodin (arvo 30e)

Lantionpohjan EMG -tutkimus

20 min / 35 e

Emätinelektrodi / 30 e

Tässä mittauksessa tutkitaan lantionpohjan lihasten reaaliaikaista toimintaa biopalautelaitteella. Tutkimus on kivuton, helppo toteuttaa ja saat hyvän kuvan lantionpohjasi tämänhetkisestä toiminnasta.

Klassinen hieronta

45 min / 47 e

60 min / 60 e

90 min / 85 e

Jumit pois tehokkaasti sinulle sopivalla voimakkuudella! Sisältää halutessasi lisäksi pään ja kasvojen hieronnan sekä liukukuppauksen. Klassinen hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää pehmytkudoskäsittelyä, joka soveltuu mm. lihasjännityksien hoitoon ja palautumisen (esim. leikkaus, liikuntasuoritus) nopeuttamiseen.

Raskaushieronta

45 min / 47 e

60 min / 60 e

90 min / 85 e

Turvallisesti hemmottelua ja mahdollisten vaivojen hoitoa äideille koko raskauden ajan!

Synnytyksen käynnistymistä stimuloiva hieronta

60 min / 60 e

Varattavissa raskausviikosta 38 eteenpäin! Hoidossa keskitytään tehostamaan kehon oman oksitosiinin tuotantoa, joka käynnistää luonnollisesti ja lempeästi synnytyksen. Hoito sisältää rentouttavalla otteella hierontaa, ristiselän guashausta, akupisteiden aktivointia käsin sekä keskushermostoa rauhoittavia tekniikoita ja harjoitteita. Saat myös kirjalliset ohjeet akupisteistä kotihoitoon.

Palautumista edistävä hieronta synnytyksen jälkeen

60 min / 60 e

Hierontaan voit tulla heti, kun sinusta tuntuu hyvältä! Suositellaan aikaisintaan 2-3 viikkoa synnytyksen jälkeen. Hieronnan aikana hoidetaan koko vatsakapseli (selkä, pallea, vatsalihakset ja lihaskalvot) edistämään erkauman ja lantionpohjan lihasten palautumista, rentoutetaan niska-hartiaseudun lihaksisto sekä käsitellään synnytyksessä syntyneet arvet. Luonnollisesti loppuun ihanan rentouttava päähieronta.

Metsäinen kosketus - vartalonhoitorituaali

90 min / 105 e

Tämä hemmotteluhoito vie sinut metsän rauhoittavaan siimekseen, jossa voit kokea täydellisen rentouden, uudistumisen ja palautumisen hetken. Hoito sisältää: metsäinen jalkakylpy (koivunlehtiä, merisuolaa, kanervan kukkaa, kerkkää ja eteerisiä öljyjä), kokovartalohieronta lämmitetyllä aromaattisella öljyseoksella (mänty ja kataja), päähieronta puisella guashalla, mustikka-kerkkä alkoholiton kuohujuoma

Kristallinen kosketus - vartalonhoitorituaali

90 min / 105 e

Nauti kristallien lempeästä, mutta tehokkaasta kosketuksesta, jotka sulattaa jännitykset niin kehosta kuin mielestä.  Hoito sisältää: yläselän ja niska-hartiaseudun hieronta klassisen hieronnan tekniikoilla ja lämpimillä kivillä, täydellinen kasvoja kiinteyttävä guasha kasvohoito, päähieronta, alkoholiton kuohujuoma

Itämainen kosketus - vartalonhoitorituaali

90 min / 105 e

Idän tieto kauneuden ja terveyden ylläpitämisestä korostuu tässä erittäin rentouttavassa hoitokokonaisuudessa. Hoito sisältää: lämmin suolajalkakylpy, jalkaterien hieronta ylellisellä lämmitetyllä kirsikankukkaöljyllä, rentouttava kokovartalo shiatsuhieronta hierontapöydällä, itämainen stressiniskahieronta, pää- ja kasvohieronta ayurvedisella kansa wandilla, alkoholiton kuohujuoma

Lämmin kosketus - vartalonhoiotrituaali

90 min / 105 e

Vaivu lempeästi pilvilinnoihin tässä upeassa hoitokokonaisuudessa, jossa yhdistyvät tutut kestosuosikit; aromahieronta ja kuumakivihieronta.  Hoito sisältää: lämmin jalkakylpy, kokovartalohieronta lämmitetyillä kivillä ja aromaattisella öljyseoksella, jossa on kaksi asiakkaan kanssa valittua terapeuttista eteeristä öljyä, kasvohieronta lämmitetyillä kivillä, päähieronta, alkoholiton kuohujuoma

Lempeä Kosketus - vartalonhoitorituaali (raskaana oleville)

90 min / 105 e

Täydellistä hemmottelua jokaiselle uutta elämää luovalle! Alkuun lämmin ja hoitava suolajalkakylpy (sis. epsom -suolaa, mikä vähentää suonenvetoja ja turvotusta). Kylpyyn lisätään halutessa piristävää mandariinin eteeristä öljyä, mikä on tutkitusti turvallinen eteerinen öljy raskauden aikana. Seuraavaksi lempeällä otteella tehdään kokovartalohieronta kylkimakuulla ja puoli-istuvassa asennossa. Lopuksi jalkaterien hieronta ylellisellä lämmitetyllä kirsikankukkaöljyllä ja alkoholitonta a kuohujuomaa ❤️

Kiinteyttävä Guasha kasvohoito

60 min / 72 e

Suomalaisella luonnonkosmetiikalla tehdään alkuun kasvojen puhdistus ja öljyhieronta. Tämän jälkeen tehdään guasha -kivillä kasvojen ryhtiä parantava ja linjausta terävöittävä hieronta dekolteelle, kasvoille, päälle ja niskalle. Hieronnassa käydään läpi kaikki kasvojen lihakset, myös purenta.

Ayurvedinen Kansa Wand pää- ja kasvohieronta

60 min / 65 e

Taivaallinen kasvo- ja päähieronta pronssipäisellä Kansa Wandilla. Hierontatekniikka on hitaan pyörivää ja meditatiivista, jolloin keho ja mieli savuttaa syvärentouden tilan. Hoidon lopuksi tehdään ihoa rauhoittava kamomilla-laventeli yrttinaamio, jonka vaikuttamisen aikana tehdään käsin päähieronta.

Shiatsu

45 min / 49 e

60 min / 62 e

75 min / 75 e

Shiatsu on vanhaan japanilaiseen kehonkäsittelytekniikkaan pohjautuva hoitokokonaisuus, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoidon aikana kehoa käydään läpi erilaisin heilutuksin, venytyksin, hieroen, akupisteitä aktivoiden sekä meridiaaneja painellen. Apuna voidaan käyttää myös guasha -kampaa ja eteerisiä öljyjä. Hoidolla voidaan helpottaa mm. erilaisia kipu- ja särkytiloja, unettomuutta, masennusta, uupumusta, stressiä sekä ruoansulatusvaivoja ja on lisäksi syvästi rentouttavaa. Hoito toteutetaan lattialla pehmeällä alustalla (tai hierontapöydällä, jos lattialla ei pysty olemaan) mukavat ja joustavat vaatteet päällä.

Hinnasto: List
bottom of page